Kerststyling voor zakelijke events

Wil je dit jaar een kerstfeest of -diner organiseren voor klanten, relaties of wil jij je personeel verrassen met de mooiste gedekte tafels en kerstbomen? Wanneer je een zakelijk evenement organiseert, is een goede indruk maken van groot belang. Je wil je gasten graag trakteren op iets unieks. 

Velvet Green is helemaal up-to-date van de laatste trends en hipste styling voor Kerst en Nieuwjaar 2019. Van traditionele kerstdecoraties tot hippe en kleurrijke styling. Ook voor je stylish nieuwjaarsborrel op kantoor ben je bij ons op de juiste plek. Velvet Green verzorgt graag de aankleding voor jullie event. Van prachtig gedekte dinertafels in kerstsfeer tot stijlvolle aankleding voor een feestzaal.

Velvet Green heeft een groot assortiment in feestelijke decoraties en meubilair. Wij leveren meubilair zoals dinertafels en -stoelen, statafels en zithoeken. Maar ook de aankleding met bijvoorbeeld bloemen, kerstversiering en ballonnen in kerstsfeer. Daarnaast kunnen we aanvullende services verzorgen zoals een DJ, cateraar en foodtrucks, photobooth of ander entertainment die passen bij jullie gekozen kerstthema. We stemmen de aankleding af op jullie wensen, de ruimte, budget en aantal personen. Van een buitenfeest met winterBBQ en vuurkorven tot een gezellig knus feest op kantoor. Ik zorg dat jullie een event hebben dat past bij het bedrijf, de doelstelling en de mensen. Een gezellige kerstborrel met collega’s of klanten. Food, drinks, aankleding, uitnodiging, personeel, gastvrouwen, giveaways of entertainment. Ons team van event stylisten kleden jullie event tot in de puntjes aan en ruimen alles na afloop weer op, zodat jullie hier geen omkijken naar hebben.

Ook toffe kerststyling nodig? Kun je wel wat hulp gebruiken bij de organisatie van je kerstent? Kerstfeest, Kerstdiner of Kerstborrel, als eventstylist en -planner help ik je graag met (een deel van) de organisatie.

Neem dan contact op via info@velvetgreenrentals.nl en we bespreken graag de mogelijkheden voor jullie kerst evenement. 

Deel met je vrienden

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *