Hoe style je je feest corona-proof?

YES! Met de versoepelde maatregelen zijn er weer volop bruidsparen die hun bruiloften en kleine feestjes op de planning. We merken het ook behoorlijk aan de vele last-minute aanvragen. Misschien heb je wel een wat aangepastere vorm. Hieronder wat items die je kunt gebruiken tijdens een corona-proof bruiloft of feest. 

Zorg vanaf binnenkomst voor goede bewegwijzering. Maak een bord in de stijl van jullie bruiloft en zo kun je toch de nodige huishoudelijke informatie op mooie wijze delen. Ga voor een houten schildersezelkoper of een metalen frame, afhankelijk van welke look je het mooiste vind. 

Creëer fijne hoekjes met zitjes zodat gezinnen en huishoudens bij elkaar kunnen zitten. Dit kun je doen door bankjes en/of mooie stoelen zoals de acapulco stoel voor een moderne look. 

Of zorg met kleurrijke poefjes en (zit)kussens voor een extra zitplaatsen. Naast lange tafels met verspreid de gasten op 1,5 meter afstand, kun je ook kiezen voor picknick settings. Hierdoor creëer je eilandjes voor de gasten. Ook leuk voor een (verplicht zittende) receptie.

Zet hierbij ook een bijzettafel neer, want je wilt natuurlijk wel je glas kwijt kunnen. PS ook een plekje om op te leuken met bloemen en theelichtjes! 

Gebruik mooie schermen of planten om delen af te schermen en meer intimiteit in de ruimte te creëren. 

Zorg voor brede tafels zodat je cateraar of andere leverancier genoeg afstand kan houden van je gasten.

Pin en bewaar voor later!

En vergeet deze natuurlijk niet even leuk aan te kleden met windlichten, tafelloper, bloemstuk en als je het echt goed wilt aanpakken met een mooie backdrop

Deel met je vrienden

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *