8 backdrops die je ceremonie net dat beetje extra geven

Je hebt de woorden vast wel eens horen vallen een prieel en een backdrop. Velen denken bij prieel nog aan het ouderwetse ijzerframe met rozen, maar tegenwoordig is er zoveel keuze om je ceremonie net dat beetje meer te geven. Een backdrop is decoratie die je als een unieke achtergrond op je trouwlocatie kunt gebruiken. Backdrops zijn te gek om te gebruiken bij een buitenbruiloft, maar ook bij een binnen wanneer je trouwlocatie net iets mist. Je creëert daarmee een mooie plek voor jou en je aanstaande tijdens de ceremonie. Dit geeft diepte aan je foto’s en is bovendien ideaal om het thema of de sfeer van je bruiloft beter uit te laten komen.

Wat is het verschil tussen een backdrop en een trouwprieel?

Bij een backdrop zit je ervoor en bij een trouwprieel zit je erin. Vooral wanneer je (gedeeltelijk) buiten gaat trouwen, in een tuin of op het strand, is het gebruiken van een backdrop een super idee! Maar ook als je juist binnen hebt en de achterwand is een beetje saai. Denk aan een industriële hal. Door het gebruik van een prieel of backdrop maak je van jullie een mooi middelpunt, in een ruimte waar je je anders een beetje verloren voelt zitten. Bovendien staat het extra mooi op de foto’s en die van je JA-woord kijk je vaak terug dus de investering meer dan waard.

Zo maak je een eye catcher van je ceremonie

Backdrops geven je de mogelijkheid om een hele unieke en mooie aankleding voor je bruiloft te creëren. Een backdrop maak je nog veel mooier met een doek van een soepel vallende stof of een doorzichtige stof voor een romantisch effect. In een combinatie met bloemwerk maak je er helemaal een eye catcher van! Je kunt kiezen voor een mooie simpele bos eucalyptus of olijftakjes, of voor een prachtig stuk met pastelkleurige of felgekleurde bloemen.

Hieronder mijn 8 favoriete backdrop:

 Ook zo enthousiast geworden? Hier kun je ze vinden.

Deel met je vrienden

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *