Zo vier je Galentine’s Day met je vriendinnen!

Wist je dat er een speciale feestdag is voor vriendinnen? Yup, Galentine’s Day is officieel een ding! Deze dag draait helemaal om jou en je ‘gals’, beter bekend als je besties for life. Het maakt niet uit of je status single, taken of complicated is: deze dag is een ode aan onze geliefde vriendinnen die er altijd voor ons zijn.

En wat is er nu leuker dan samen met je vriendinnen deze speciale dag te vieren? Of het nu gaat om een gezellige brunch, een avondje uit of gewoon quality time thuis, Galentine’s Day biedt talloze mogelijkheden om plezier te hebben en te genieten van elkaars gezelschap. In deze blogpost geven we je tips over hoe je Galentine’s Day op een leuke manier kunt stylen en hoe je de verhuuritems van Velvet Green kunt gebruiken om het extra bijzonder te maken.

Stylingtips voor je Galentine’s Day

1. Kies een themakleur

Een eenvoudige manier om de sfeer van Galentine’s Day neer te zetten, is door te kiezen voor een themakleur. Roze en rood zijn klassieke keuzes die perfect passen bij de liefdevolle sfeer van deze dag. Je kunt dit thema overal in doorvoeren, zoals in de tafeldecoratie, ballonnen en zelfs in de outfits van jullie allemaal.

2. Creëer een gezellige setting

Of je nu binnen blijft of buiten gaat vieren, zorg ervoor dat de setting gezellig en uitnodigend is. Maak gebruik van zachte kussens, dekentjes en kaarsen om een warme en ontspannen sfeer te creëren. Met de verhuuritems van Velvet Green kun je eenvoudig een luxe uitstraling geven aan je setting. Denk bijvoorbeeld aan mooie loungemeubels of chique tafeldecoratie.

3. Ga voor lekkere hapjes

Eten is natuurlijk een belangrijk onderdeel van elke viering, dus zorg ervoor dat je genoeg lekkernijen hebt om te delen met je vriendinnen. Denk aan hartige snacks zoals mini quiches, fingerfood en dips, maar vergeet ook niet iets zoets, zoals cupcakes of chocolaatjes. Presenteer het eten op een mooie manier met behulp van serviesgoed en desserttafels van Velvet Green.

4. Plan leuke activiteiten

Naast lekker eten is het ook leuk om wat activiteiten te plannen om de dag nog specialer te maken. Dit kan variëren van spelletjes spelen tot samen creatief bezig zijn, zoals het maken van DIY-armbandjes of schilderen op canvas. Zorg ervoor dat je activiteiten kiest die passen bij de interesses en persoonlijkheden van jou en je vriendinnen.

5. Vergeet de cadeautjes niet

Galentine’s Day is ook een geweldige gelegenheid om elkaar te verwennen met kleine cadeautjes als blijk van waardering voor jullie vriendschap. Dit kunnen simpele dingen zijn zoals gepersonaliseerde sleutelhangers, handgeschreven kaartjes of zelfs matching armbandjes. Het gaat erom dat het gebaar uit het hart komt en laat zien hoeveel je om elkaar geeft.

6. Proost met passende cocktails

Hou een korte speech met wat je vriendinnen voor je betekenen en en doe dat natuurlijk met een passend drankje in de hand. Kies een mooi cocktailglas een rozige cocktail en je

Met deze tips kun je jouw Galentine’s Day vieren op een manier die jullie vriendschap viert en waarbij iedereen zich speciaal voelt. Hier zie je wat voorbeelden van mooie passende cocktails en de champagnecoupe en cocktailglazen huur je natuurlijk bij Velvet Green.

galentine's day cocktail

Vergeet niet om de verhuuritems van Velvet Green te gebruiken om de styling naar een hoger niveau te tillen en een luxe touch toe te voegen aan jullie viering. Of je nu kiest voor mooie meubels, chique tafeldecoratie of prachtig serviesgoed, Velvet Green heeft alles in huis om van jouw Galentine’s Day een onvergetelijke ervaring te maken. Dus nodig je vriendinnen uit, zet de datum in je agenda en maak van deze Galentine’s Day een dag vol liefde, plezier en mooie herinneringen.

Kijk voor meer inspiratie op het Pinterest bord dat we voor je maakten!