Workshop Bruiloftstyling

Ben je bezig met de voorbereidingen voor jouw grote dag en wil je een bruiloft met een persoonlijke touch? Dan is onze workshop styling bruiloft de perfecte start. In een wereld vol Pinterest-plaatjes en Instagram-inspiratie kan het vinden van jouw unieke stijl overweldigend zijn. Maar geen paniek, wij zijn er om je te helpen jouw visie te realiseren. Met onze expertise leer je hoe je een harmonieuze sfeer creëert die jouw persoonlijkheid weerspiegelt.

Voor wie?

Deze workshop is voor bruiden (en eventueel ook hun ceremoniemeesters) om te leren hoe je zelf je bruiloft kunt stylen. De workshop wordt gehouden in ons warehouse en design studio te Rosmalen.

Datum: Zaterdag 2 Maart 2024

Tijd: 14.00-17.00 uur

Adres: Warehouse & Design studio van Velvet Green.

Heikampweg 3 te Rosmalen

Prijs: 65 euro per persoon.

Uiteraard is je partner of ceremoniemeester ook welkom. Hij/zij betaald dan 15 euro voor deelname.

Wat leer je bij onze bruiloft styling workshop?

Tijdens onze workshop duiken we in de wereld van bruiloftstyling en decoratie. We combineren praktische vaardigheden met essentiële kennis, zodat je met vertrouwen jouw bruiloft kunt stylen. Hier is wat je kunt verwachten:

  • Theoretische kennis: Ontvang waardevolle informatie over het effectief inzetten van je stylingsbudget en het creëren van eenheid in je decoratie.
  • Praktijkervaring: Ga zelf aan de slag met onze uitgebreide collectie decoratie en materialen en style je eigen unieke dinertafel.

Na de workshop bruiloftstyling

Aan het einde van de avond ga je naar huis met:

  • Een duidelijk plan voor het maximaliseren van je stylingsbudget.
  • Een visie voor eenheid in de decoratie van je bruiloft.
  • Een lijst met benodigde decoratie-items.
  • De vaardigheid om de gewenste sfeer van je bruiloft te omschrijven en te visualiseren.
  • Praktische ervaring met decoreren, zodat je weet waar je op moet letten.

Waarom kiezen voor onze workshop?

Onze workshop is niet zomaar een les; het is een ervaring waarbij je leert van een professional met jarenlange ervaring in bruiloftstyling. We hebben een breed scala aan bruiloften getransformeerd en weten precies wat nodig is om jouw dag onvergetelijk te maken. Door te kiezen voor onze workshop, investeer je in een bruiloft die niet alleen mooi is, maar ook een weerspiegeling van wie jij bent.

Investeer in jouw perfecte bruiloft

Gun jezelf deze leerzame en gezellige middag. Neem de eerste stap naar een bruiloft die helemaal bij jou past en laat ons je begeleiden naar de dag van je dromen.

Schrijf je nu in voor onze workshop en zet de toon voor een stijlvolle en persoonlijke bruiloft. Aanmelden via email naar info@velvetgreenrentals.nl.