Vacature logistiek medewerker / magazijn (+/-16 uur)

Na de rustige periode welke achter ons ligt, is het inmiddels alweer gezellig druk. We hopen de groei die we tot maart 2020 hebben doorgemaakt, voort te kunnen zetten en zijn daarom op zoek naar nieuwe medewerker.

Ben jij een echte aanpakker met een verantwoordelijkheidsgevoel? En beschikbaar voor een leuke baan in een enthousiast klein team? Dan pak je deze uitdaging ongetwijfeld graag aan!

Wie zijn wij?

Wij zijn een ambitieuze organisatie bestaande uit twee mooie bedrijven die een uitstekende combinatie vormen: Velvet Green & NINA weddings.

  • Velvet Green is geen standaard verhuurbedrijf maar een boutique verhuurbedrijf met speciaal geselecteerd on-trend meubilair voor moderne bruiloften en toffe events. Wij verhuren oa mooie backdrops, bankjes, neon lichtletters, stoelen, servies en bestek.
  • NINA weddings is een stylingbureau op gebied van bruiloften. De focus ligt hierbij op unieke, liefdevolle bruiloften. Met name kleinschalige en persoonlijke bruiloften met hoog Insta-worthy gehalte zijn ons ding!

De functie

Als onmisbare schakel in ons magazijn zorg jij met alle logistieke werkzaamheden voor tevreden klanten. Bij deze baan houd jij je bezig met het klaarzetten, in ontvangst nemen van verhuurde goederen en gereed maken van materialen voor projecten.

Je zorgt voor een keurige verpakking en laadt de goederen zeer specifiek, dus waar nodig met dekens, hoezen en andere beschermmaterialen. Dat doe je uiterst voorzichtig en secuur. Een double check is essentieel en suggesties om het nog beter te doen zijn welkom. Het woord ‘secuur’ is ook van toepassing op jouw werkomgeving. Die ziet er vanzelfsprekend altijd piekfijn uit.

Je neemt alle goederen weer in ontvangst en bent verantwoordelijk voor het tellen en controleren op evt. schade. Je houdt in ons verhuursoftware bij wat retour is gekomen en rapporteert eventuele mankementen.

Het liefst zeg je geen nee en voor elk probleem wil en kan je zelfstandig een passende oplossing vinden. Balen, tijdens het transport is het pootje van die toffe vintage bank afgebroken. Geen probleem! Dat fix jij ter plekke.

Wie ben jij?

  • Je bent nauwkeurig, servicegericht en flexibel
  • Je bent in bezit van een rijbewijs B
  • Je bent bij voorkeur inzetbaar op de volgende dagen: maandag, donderdag en/of vrijdag
  • Bereid je handen uit de mouwen te steken
  • Je werkt zowel graag in teamverband als zelfstandig
  • Je bent betrouwbaar / loyaal
  • Je bent een echte aanpakker met spierballen (M/V)
  • Woonachtig in omgeving Eindhoven/Den Bosch en eigen vervoer is een pré.

Wat bieden wij je?

We bieden je een zelfstandige baan, met verantwoordelijkheid en uitdaging. Een informele werkomgeving waar je mag meedenken in het optimaliseren van de logistieke processen.

Het gaat hier om een nul uren contract op oproepbasis. Je uren zullen variabel zijn en bespreekbaar. Ter indicatie, naar verwachting zal je zo’n 2 dagen per week opgeroepen worden tijdens ons hoogseizoen dat loopt van april t/m september. In het laagseizoen zal dit eerder 1 keer per week zijn. De werkdagen in overleg. De werktijden zijn op oproepbasis maar zullen vooral zijn op: Maandag, donderdag en vrijdag.

Interesse?

Spreekt de vacature je aan? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar ons op. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Janina Cruz, e-mail: info@velvetgreenrentals.nl.

Deel met je vrienden

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *