Even voorstellen: Velvet Green

Sinds eind juni is Velvet Green gelanceerd. Het kleine zusje van NINA weddings. Daarom eens meer te vertellen over dit verhuurbedrijf. In deze blog licht ik een tipje van de sluier met allereerst; waar komt de naam Velvet Green vandaan?

Een van mijn ontspanningsmomenten is samen met mijn vriend op de bank met laptop, chips en Netflix. Bingewatching! Ik kon er geen genoeg van krijgen en voor mij was het Spaans nog eens een extra bonus. Heerlijk om naar te luisteren.

De naam Velvet Green is eigenlijk geïnspireerd op een televisie serie die ik aan het kijken was. Namelijk de Spaanse romantische serie Velvet. Een serie waarbij je wegzwijmeld naar de jaren ’50 in Madrid. De erfgenaam van een modehuis en de mooie naaister Ana verliefd, ondanks de bezwaren van zijn familie. Galeria Velvet is één van de meest prestigieuze kledingzaken van Spanje. Wanneer Ana als klein meisje naar de zaak komt wordt ze al snel vriendjes met Alberto, hij is de erfgenaam van de winkel. Ze groeien samen op en het is een kwestie van tijd voor ze ook op elkaar verliefd worden. Daar ontstaat dan wel gelijk het grote probleem. Want hoe kan Alberto nou ooit een relatie krijgen met een meisje van de werkvloer?

Velvet sleept je mee in het leven van Spanje eind jaren vijftig en verboden liefde. Een voortreffelijk goede serie vol drama, liefde, romantiek, vriendschap en humor. Fijne karakters, leuke muziek en de setting neemt je echt terug in de tijd. Een absolute aanrader!

Daarnaast is Velvet natuurlijk beter bekend als velours (naar de Franse naam voor fluweel) is een stofsoort met een harig oppervlak. Fluweel kan je heel goed combineren met verschillende stijlen. Daarnaast is deze stof erg zacht en is hij chique, party proof, vrouwelijk en zeer stijlvol. Een moderne stoel krijgt met een fluweelstofje opeens een hele mooie touch.

EN ja , toen was 1 plus 1 twee. Dat gaf mij de inspiratie voor de naam; Velvet Green. Ok, en to be honest! Moet ik mijn vriend de credits geven die bij het brainstormen op het idee kwam, maar toch. Modern, fris maar toch met een tikkeltje zachtheid en romantiek! Passend bij de eigentijdse bruiloften en events die we maar al te graag met onze mooie spulletjes stylen.

 

 

Deel met je vrienden

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *