Bruiloften

Jullie gaan trouwen en willen een onvergetelijke omgeving creëren waarin jullie persoonlijke stijl tot uiting komt. Velvet Green kan je helpen precies de juiste look te creëren met diensten en inventaris die met jullie in gedachten zijn samengesteld. Blader door onze collectie of neem contact met ons op voor een ontwerpadvies en samen maken we jullie dromen waar.

Bruiloften

Jullie gaan trouwen en willen een onvergetelijke omgeving creëren waarin jullie persoonlijke stijl tot uiting komt. Velvet Green kan je helpen precies de juiste look te creëren met diensten en inventaris die met jullie in gedachten zijn samengesteld. Blader door onze collectie of neem contact met ons op voor een ontwerpadvies en samen maken we jullie dromen waar.

WEDDING
DESIGN

Wedding design is hoe jullie bruiloft eruitziet en zal aanvoelen. Samen bedenken we wat de sfeer en uitstraling wordt, en hoe de aankleding er uit komt te zien. Denk bijvoorbeeld: een schitterende ontvangst, een stunning backdrop voor jullie ceremonie, een gestylde sweet table, de aankleding van de feestlocatie en een prachtige dinertafel. We creëren wij met jullie input en wensen, een persoonlijk styling concept. Dit is een volledig op maat gemaakt, esthetisch samenhangend ontwerp. Zie het als de blauwdruk van jullie bruiloft. Nadat je ons hebt verteld wat je wilt, creëren we Dit  Deze visuele richtlijnen maken het voor jullie zelf ook makkelijker om bepaalde keuzes te maken.

BRUILOFT STYLING

Bruiloft styling is de manier waarop je ervoor zorgt dat jullie bruiloft perfect is. Wat betekent dat precies? Wanneer we ingehuurd worden als jullie stylist, brengen we ons ontwerp fysiek tot leven en plaatsen we elk item strategisch. Je kunt ons inhuren om jullie hele bruiloft te stylen of je kunt bepaalde ruimtes selecteren, zoals jullie ceremonie, dinertafels of feest! Je kunt onze stylistes inhuren voor het stylen van je bruiloft decoratie.

Creëer jullie perfecte dag met onze moderne bruiloftstylingservice! 

Jullie gaan trouwen! Gefeliciteerd! Soms is het lastig om keuzes te maken, die echt bij jou en je partner passen. Het is onze passie om samen met jullie de bruiloft vorm te geven. Velvet Green is er vooral voor de DIY-er, die graag zelf de styling en versiering verzorgd. Maar kom je er zelf niet uit, vind je het moeilijk door de bomen het bos te zien, heb je een overload aan foto’s op je Pinterest. Wij verzorgen hippe, unieke bruiloften  op bijzondere locaties in elke gewenste stijl. Onze bruiloftstyling wordt speciaal voor je op maat gemaakt! Of je nu een intiem tuinfeest of een chique bruiloft voor ogen hebt, wij staan voor je klaar. 

Wat onderscheidt ons?  Wij zijn experts  in het stylen van romantische bruiloften die de nieuwste trends volgen en jullie individuele persoonlijkheden weerspiegelen. We creëren verbluffende tafelsettings met prachtige bloemen tot geweldige achtergronden die smeken om Instagram-momenten.Daarnaast  brengen we natuurlijk onze eigen exclusieve verhuur mee! Vergeet het gedoe van meerdere leveranciers. Onze zorgvuldig samengestelde collectie bevat eigentijdse  meubels, opvallende decorstukken en mooi tafelgerei die jullie feest naar een hoger niveau tillen. Wees gerust, we hebben alles wat nodig is om een sfeer te creëren die past bij jullie sfeer.

Laat ons de touwtjes in handen nemen en jullie visie omzetten in een levendig meesterwerk dat jullie en jullie gasten sprakeloos zal achterlaten. Maak je klaar om te dansen, lachen en herinneringen op te doen tegen de achtergrond van onze moderne en frisse bruiloft styling. We verzorgen met veel liefde en plezier een compleet stylingadvies op maat. 

BRUILOFT VERHUUR

Blader door onze collectie om de speciale verhuuritems van jullie dromen te vinden. De perfecte stukken om jullie unieke ceremonie of speciale tafelaankleding te creëren! We hebben een uitgebreide collectie van stoelen tot servetten en welkomstborden tot neon lichtletters. 

JA, DIT WIL IK

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Kom dan langs voor een vrijblijvend eerste kennismakingsgesprek.

Mail ons op info@velvetgreenrentals.nl, vul ons contactformulier in of bel naar 06 46 32 42 02.