Blog

Product Spotlight: Introductie van onze champagnecoupes!

Zeg hallo tegen onze mooie decoratieve champagnecoupes!

Chique, tijdloos en elegant, deze prachtige glazen zijn nu te huur voor bruiloften en evenementen. Hoewel het misschien een klein detail lijkt, kan glaswerk je tafelopstelling volledig naar een hoger niveau tillen en een verbluffende sfeer creëren voor jullie gasten.

Blijf scrollen om onze nieuwe champagnecoupes in actie te zien, samen met onze tips voor het bouwen van de perfecte champagnetoren. We kunnen niet wachten om te zien hoe je ze stijlt voor je aanstaande event!

Introductie van onze champagnecoupes

Onze prachtige nieuwe champagnecoupes vormen een prachtige aanvulling op je tafelaankleding en/of bar. Deze klassieke coupes zal jullie couverts onmiddellijk naar een hoger niveau tillen en een vleugje luxe en verfijning toevoegen aan je evenement.

Champagne coupe glas huur bruiloft cocktail

Hoe onze champagnecoupes te stylen


Onze champagnecoupes werken het beste voor een tijdloze en elegante evenementstyling. Combineer ze met onze naturel borden, gouden bestek en zachte linnen servetten voor een dromerige tafelsetting, en voeg onze metalen draadstoelen of houten crossback stoelen toe om de look af te maken.

Je kunt onze champagnecoupes ook stylen op jullie bar, gecombineerd met een weelderig bloemstuk en aangepaste bewegwijzering. Naast champagne kunnen ze ook gebruikt worden voor het serveren van cocktails en andere dranken.

En natuurlijk zijn onze champagnecoupes perfect om je feest mee te beginnen met een klassieke champagnetoren! Om het je gemakkelijk te maken, hebben we een 4-tier Champagne Tower-pakket samengesteld, inclusief 30 van onze champagnecoupes.

Zorg er bij het bouwen van je champagnetoren voor dat je coupes elkaar allemaal raken – ze moeten goed naast elkaar zitten. Je wilt ook genoeg champagneflessen regelen voor je hele toren (werk aan ongeveer 1 fles champagne per 5 glazen).

Wanneer je klaar bent om de champagnetoren te starten, giet je eenvoudig je eerste fles bubbels langzaam in het bovenste glas. Dit zal dan overlopen naar het volgende niveau, enzovoort, totdat alle glazen zijn gevuld. Proost!

Ben je bezig met het plannen van jullie bruiloft of evenement?

Laat ons je helpen bij het maken van het perfecte meubelplan voor jullie feest! Je kunt online door onze uitgebreide meubelcollecties bladeren, of neem hier contact op met ons team om de beschikbaarheid op jullie eventdatum te controleren.

Nat weer op je trouwdag, zo regel je een goed plan B!

Dus je hebt je droomhuwelijk tot in het kleinste detail gepland – maar heb je je ook voorbereid op een slecht weersvoorspelling? Aangezien het zowel in de herfst en wintermaanden maar ook zeker in de zomer maanden kan regenen, wilden we onze tips delen voor het omgaan met regen op je trouwdag. Blijf lezen, want…

Read More

Creëer de look op je bruiloft; terracotta

De natuurlijke look De klassieke terracotta-tint is prachtig te combineren met natuurlijke materialen. Denk aan combinaties van terracotta met meubels van rotan en hout, tapijten van sisal en andere natuurlijke materialen zoals linnen. Maak het geheel af met planten. Vooral pampas gras en droogbloemen doen het erg goed in combinatie met terracotta. Richt je receptie…

Read More

Trouwen in de Ardennen; wij hebben de mooiste locaties voor je

Een droom van velen, trouwen in het buitenland. Maar niet altijd haalbaar vanwege kosten of afstand. Maar hebben jullie ook eens aan gedacht om te kijken naar opties dichterbij huis welke toch dat gevoel geven dat je echt in het buitenland bent? De Ardennen heeft dat! Er zijn zoveel mogelijkheden voor jullie droombruiloft en wij…

Read More

7 voordelen van het huren van je bruiloft decoratie

Een van de leukste onderdelen van het plannen van de bruiloft is de locatie aankleden met mooie decoraties. Dank je, Pinterest, voor alle inspiratie voor een geweldig mooie bruiloft. Maar hoe ga je in de praktijk zorgen dat je ook al die toffe items vind. Je kunt natuurlijk allerlei slingers of bellenblaas kopen of veel…

Read More

Hoe style je je feest corona-proof?

YES! Met de versoepelde maatregelen zijn er weer volop bruidsparen die hun bruiloften en kleine feestjes op de planning. We merken het ook behoorlijk aan de vele last-minute aanvragen. Misschien heb je wel een wat aangepastere vorm. Hieronder wat items die je kunt gebruiken tijdens een corona-proof bruiloft of feest.  Zorg vanaf binnenkomst voor goede bewegwijzering….

Read More

8 backdrops die je ceremonie net dat beetje extra geven

Je hebt de woorden vast wel eens horen vallen een prieel en een backdrop. Velen denken bij prieel nog aan het ouderwetse ijzerframe met rozen, maar tegenwoordig is er zoveel keuze om je ceremonie net dat beetje meer te geven. Een backdrop is decoratie die je als een unieke achtergrond op je trouwlocatie kunt gebruiken….

Read More

5 tips voor je wedding styling

Styling wordt een steeds belangrijker onderdeel van een bruiloft. Hiermee kun je een gave sfeer en onvergetelijke belevenis creëren. Een dag om nooit meer te vergeten en een echt mooi trouwfeest. Meer weten over de styling van een bruiloft? Dé 5 tips op het gebied van ‘Wedding Styling’ lees je in deze blog! 1. Flowers all over …

Read More