Waarom kiezen voor het huren van decoratie voor je bruiloft?

Heb je een bruiloft dit jaar of tof event binnenkort? Heb je al iets in gedachten wat je wilt gebruiken om te decoreren? Nou, ik weet dat je zeker al gehoord hebt van de standaard hangtafels, heaters en witte partytenten die je kunt huren, maar heb je ook je gedacht aan het huren van de decoratie? Ik heb het over backdrops, windlichten, perzische tapijtjes,  tafeldecoratie, mooi bestek, van toffe vintage meubelstukken tot decoratie, mason jars, kandelaars en zo veel meer!
verhuur styling event of bruiloft
Iep Bergsma Fotografie

Huur decoratie voor je bruiloft

Ik weet zeker dat je op Pinterest al je hele bruiloft bij elkaar gepind hebt. Vol met te gek leuke ideeën. Maar waar krijg je deze items? Niemand is zo gek om hier grote bedragen aan uit te geven om vervolgens met alle spullen te zitten die je maar een keer gebruikt en vervolgens in je garage blijven staan. Wil jij van je bruiloft een mooi gestyled feestje maken zonder meteen een vermogen kwijt te zijn? Ik heb de oplossing; HUREN! Ja, verhuur voor je bruiloft dat kan gewoon. Decoratie hoef je niet allemaal aan te schaffen, en is ook best zonde voor één dag als je er verder niets mee gaat doen.

Maak je van je bruiloft een uniek feest door te kiezen voor huren van bruiloftstyling of besteed het compleet uit aan een bruiloftstyliste.

Hoe leuk is het om bijvoorbeeld toffe unieke items als decoratie te gebruiken voor op je bruiloft? Als je een themabruiloft hebt is dit natuurlijk onmisbaar, maar je kunt die toffe items natuurlijk ook gewoon toevoegen aan een heerlijke lente en/of zomerbruiloft om dat lekkere boho sfeertje te krijgen! Voor elk budget zijn er mogelijkheden omdat alles ook los te huur is. Het huren van decoratie is daarom aan te raden, veel verhuurbedrijven hebben items bepaalde thema’s beschikbaar, zodat je je lekker kunt uitleven en er zeker van bent dat alles bij elkaar past en op tijd geleverd wordt. Bij Velvet Green kun je zoeken op kleur, stijl en materiaal. Klik op de tags en je vindt meer producten in deze categorie. Heel eenvoudig!

verhuur bruiloft decoratie
Marlon van Efferink

Veel keuze uit bruiloftstyling

Hier bij Velvet Green hebben we een breed assortiment bruiloftstyling en verhuur. Van festival bruiloft tot verjaardagsfeest in je achtertuin. Gespecialiseerd in een mooie eigentijdse electische mix van modern en vintage, met vooral veel mooi design zodat jullie een top bruiloft of event kunnen neerzetten met mooie styling. Genoeg moois om uit te kiezen én ons assortiment groeit nog dagelijks. Als we om wat voor reden dan ook niet hebben wat je zoekt, gaan we op jacht naar dat ene geweldige item. Als het ook past bij onze stijl, kunnen we het toevoegen aan onze inventaris en aan je verhuren (scheelt jullie een hoop geld).

Van verhuur tot totaalconcept voor je bruiloftstyling

Naast de verhuur van leuke spulletjes, bieden we ook event design aan waarbij we je helpen om onze items op een unieke wijze te stylen. We zien het ook wel als “interieur design voor bruiloften”. Hiermee creëren we een compleet totaalconcept voor jullie bruiloft. Hoe fijn is dat!

Ik kan niet wachten je snel te zien en jullie perfecte styling te creëren.

 

 

Deel met je vrienden

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *