About

Velvet Green is een boutique rental bedrijf gespecialiseerd in de verhuur van stylingitems, die passen bij eigentijdse, hippe en unieke bruiloften en events. We zijn een jong verhuurbedrijf dat items bij elkaar zoekt die echt speciaal zijn. Bij ons huur je niet de standaard witte klaptafels, maar wel unieke one of kind vintage items, toffe bankjes, eigentijdse items voor tafelstyling, backdrops on trend, mooie design stoelen en meer. 

Vanuit een achtergrond als ervaren bruiloftstylist van NINA weddings met oog voor mooi styling sinds 2013 is er inmiddels een magazijn van 100m2 gevuld met de tofste rentals en groeit nog wekelijks ons aanbod. Check regelmatig onze website aangezien we regelmatig ons inventaris aanvullen met toffe nieuwe en trendsetting items. Als je niet exact ziet waar je op zoek naar bent, laat het ons dan toch weten. Misschien past het bij ons inventaris en verhuren we het graag aan je, of we maken iets custom made.

Bruiloft verhuur

Ben je op zoek naar mooie decoratie items om van jullie trouwfeest iets bijzonders te maken? Hoe leuk is het dan om met zorg over de aankleding na te denken en hippe meubels en decoraties te gebruiken die jullie feest echt mooi aankleedt. Of je nu droomt van een bohemian, festival of een bruiloft midden in de bossen. We verhuren alle pretty little things om jullie bruiloft nog specialer te maken. Velvet Green verhuurt alles voor je bohemian, moderne of vintage bruiloft. We hebben een eclectische mix van bohemian, moderne tot one-of-a-kind vintage stylingitems. Speciaal uitgezocht om van jullie bruiloft een top gestyld feest te maken en er een speciale dag van te maken. Van tof prieel voor je ceremonie tot mooie borden voor jullie diner.

Of je nu in het bos, aan lange tafels in de boomgaard of in een prachtig industrieel pand gaat trouwen. Maar wel vooral voor de intieme, kleine bruiloften, want juist dan kan je lekker uitpakken met styling. Ze verdienen dat extra beetje sprankeling en zijn geweldig om te personaliseren zodat het echt jullie verhaal laat zien. Heerlijk! We verhuren daarom vanalles voor jullie hippe, unieke bruiloft. We got it!

 

Zakelijke events

Geef je binnenkort een diner, zakelijke borrel of feest? Organiseer je een zakelijk event waarbij styling erg belangrijk is en je op zoek bent naar unieke evenstyling dan ben je aan het juiste adres. We leveren items en complete settings voor productlanceringen, festivals, beurzen, congress, press events, social events, bloggers lunches, personeelsfeest, bedrijfsborrel, openingen en vele andere toffe events. 

Sinds beleving een almaar grotere rol speelt bij evenementen, is de rol van event stylisten steeds groter geworden. Event organizers krijgen steeds meer oog voor het belang van de styling van events. Zorgvuldige styling geeft letterlijk en figuurlijk kleur aan evenementen, brengt gasten in een ontvankelijke stemming en zorgt voor onderscheidend vermogen. 

event styling verhuur

FEATURED at

BRANDS WE’VE WORKED WITH